Hvem, hva, hvor?

Jaaa! Hvem er vi? Vi alle er NorwayCraft, for uten dere hadde ikke NorwayCraft vært NorwayCraft! Vi som jobber med å utvikle NC (NorwayCraft), består av Martiniuz (Student) - Tuller bare rundt og leker sjef. Voxel (Sykemeldt fisker(Spiser for lite fisk og grønnsaker. HUSK Å SPIS BÅDE FISK OG GRØNT!) og littegrann klimaflyktning) - Main dev, han som passer på att NC utvikles, Kazzy (Student) - Bygger. Ja, hun bygger en del. Geppi (Lærling) - Veldig kul fyr. Litt for glad i redstone og tnt, men ellers kul. Wait. God til å kresje serveren! Sigve (Commandguru) - Kresjer serveren med tnt. MASSE TNT. Sånne mengder med tnt som burde være forbudt, men ey! Han gidder faktisk å tømme serveren for både spader og sand. Resten får du nesten lese mer om HER , for Martiniuz er litt for trøtt til å skrive mer :/

Hvor? Jooo, det er en kul historie. Les mer om historien til NC HER. Ellers? Njaaa, vi er i Norge, nærmere bestemt Norges eldste by, nemmelig! Tønsberg! Vi var også litt i Frankrike, og Bergen. Hørt om Bergen? Nja, regner nesten med det.. Men, etter å ha mista visumet vårt i Bergen, så måtte vi flykte til Frankrike, før vi landet i den trygge havnen vår her i Tønsberg.

Hva er vi egentlig? Det spør jeg meg selv ofte, men de binære kodene sier vi fortsatt er en server. Men sannheten er vel at vi er ett lite samfunn inni verdens beste samfunn! Vi drømmer om å få lov til å vise verden hvor bra vi nordmenn er, men foreløbig så ønsker vi å gi dere vakkre NC spillere en hel norsk server, så skal vi fundere litt på det med de utenlandske tullingene senere. For vi må jo få flere spillere, så vi kan vise hvor bra vikingene er i PVP! Hva sier dere? Skal vi prøve oss? Wait, brb. Skal ta lynkurs i engelsk!

Back! Etter å ha tenkt litt, så kom jeg på. Jeg må leke litt sjef! Du får vite hva jeg bestemmer meg for, etter full-lanseringen (Det du trodde skulle være v10) men der tokk du feil! For nå kan både jeg og Voxel kode littegrann, ikke sånn veldig mye, eller bra, for det meste fungerer bare ikke, men det er en lovende utvikling! Jeg klarte nesten å kode ett program til å håndtere support etterspørsler her på nettsiden, men så endte det opp som ett config program. Yaaay java altså.

[Server] Btw, viste du at det er tradisjon å spise minne-pinne på juleaften?

Ikke vær RAMpete å klag på tørre vitser. Det er den eneste måten å holde seg tørr på, i Bergen..

Bradrum psssst

matebook