BedWars

BedWars er ett morsom minigame, hvor en sloss om seier. Her blir du testet i dine strategiske, bygge og pvp -Ferdigheter. Husk å beskytte sengen, for du kan respawne så lenge sengen til laget ditt er intakt!

BedWars er foreløbig kun solo. Det vil si 1v1v1v1. Vi drømmer om å kunne ha mange forskjellige setups, med 2v2v2v2, 3v3v3v3, 4v4v4v4, 8v8, 16v16 og listen fortsetter. Det er litt urealistisk, med dagens playerbase. Vi vil øke antall pr lag, i takt med voksende spillerbasen vår. Det er kanskje litt urealistisk med alle modusene, men vi er ikke redd for å prøve!

BedWars er foreløbig kun i en Alpha. Det vil si at det ikke er klart for Betatesting. Det er kjempe bra nyhet, for da har du muligheten til å være med å utvikle BedWars. Alt du trenger å gjøre, for å være med å utvikle retningen til NC's BedWars, er å gå inn på discord serveren. Her kan du finne kanalen, som heter #BedWars-feedback, under SERVER-RELATERT tabben. I denne kanalen kan du fremme dine egne forslag, rapportere bugs, og komme med tilbakemeldinger på endringene som skjer.

NorwayCraft