Donering

Det er ingen ting som en gratis lunsj.

 

 


Lenge har vi dekket alle driftkostnader, helt uten støtte.

Etter økende etterspørsel har vi nå åpnet opp for donasjoner; nå kan dere hjelpe oss direkte!

 

 

 

 

Dette skjer helt frivillig, men vi er utrolig takknemlige. Nedenfor er mer informasjon

Vi er ekstremt takknemlige for all støtte, uansett størrelse. Det er tanken som teller!

 

Du får ingen direkte fordeler, men vi vil gi deg en spesiell prefiks i chatten. Det vil si at du får oppgradert navnet i chatten, så alle andre ser hvor awesome du er!

 

Under har du to metoder. Du velger beløpet du donerer selv. Husk å skrive inn minecraft navnet ditt så vi kan verifisere deg.
Etter du har donert, ta kontakt med em2000 for din informasjon. 

PayPal

Doner slik du ønsker på et av verdens tryggeste platformer.

Trykk på knappen, og følg veiledningen.

Untitled-1

Vipps

Utviklet av DNB, forventer man høy kvalitet. Det er kjapt, sikkert og veldig enkelt.  

Doner ditt ønskede beløp til    48361836.

 

Kontakt oss hvis du lurer på noe!                                                                        Vi er utrolige takknemlige

 

Men hvorfor skal man donere?


Fortjener vi pengene dine?

 

Gi tilbake for arbeidet vårt

Det er ikke straight-forward å adminstrere en server. Det koster mange timer, kalorier og våkne netter med tenking, for det blir fort en lidenskap. Vis omtanke og verdsettelse for arbeidet som er tilrettelagt for deg.

Drifting koster penger

Vi har en visjon om at fornøyelsen skal være gratis og lett tilgjengelig. Dessverre så er det ingen ting som en gratis lunsj, og ett sted må penger blandes inn. For det er vi, eierne, som må betale utgiftene.
Støtt oss med å skape deres fornøyelse.

Utvidelser i framtiden

Vi ønsker alltid å forbedre serveren, men markedet har de siste årene blit mer og mer kostbart. Utviklere og produsenter krever nå i flere tilfeller mer for produktene sine, noe som skjærer seg veldig for oss. 

 

 

 

 

Hva vi ønsker å gjøre med pengene

Vi har alltid et ønske om å forbedre NorwayCraft.
Og det ønsket har vi oppfyllt flere ganger gjennom historien.

Gjennom flere versjoner, der vi har overhault alt, og overganger av hosting-hardwaren, har vi nå en lang historie.
Vi har en gang tidligere tilrettelagt for donasjoner, og med stor overraskelse var dette en hyppig måte dere viste takknemlighet på.
Med den hjelpen fikk vi finansiert deler av en helt dedikert server datamaskin. Det var et stort steg videre for alle involverte, for nå visste vi plutselig at folk faktisk verdsatte arbeidet vårt. Og den takknemligheten vi fikk, sendte vi rett i retur. For med det bidraget, investerte vi mye av våre egne penger, bare for at deres omtanke virkelig skulle gi resultater.
Det er det det handler om, vi trenger hjelp til å skreddersy deres opplevelse.

Som du helt sikkert har fått med deg, så har vi brukt mye tid, penger og ressurser på å opprettholde og oppgradere serveren. Det har vi tenkt til å fortsette med, men igjen med hjelp av dere.

Sammen skal vi igjen sørge for en bedre opplevelse. For det deres opplevelse alt handler om.

 

Vi vil fortsette og utvikle oss, og med det vil vi investere i:

>      Oppgraderinger av den fysiske delen av NorwayCraft.
"Legemet og sjelen", to sider av samme sak, og derfor like viktige. På samme måte som serveren trenger å oppdateres i blant, må vi også oppdatere legemet. For ting går i stykker, og man ønsker at det skal være kjappere, eller rett og slett fordi det er for utdatert.
Dette koster dessverre penger, og vi, eiere, har ikke utilstrekkelig med valuta. Det er denne delen vi vil investere mest i. For å være helt bestemt så ønsker vi oss:
   Større sikkerhet hvis katastrofene skjer
   Mer fleksibilitet for de kommende revolusjonene
   En kjappere enhet som gjør alt bedre for alle.

 

>      Oppgraderinger av den "myke" delen av NorwayCraft.
Mange utviklere har begynt å kreve penger for sine eksklusive, nyvinnende og awesome plugins. Det har ført til at vi har nedprioritert oppgraderinger, for det er en uforsvarlig kostnad for den personlige økonomien.
I serverdrifting er også spesielle programmer veldig relevante. Disse er eksklusive og koster derfor ofte penger, noe som gjør dette også veldig vanskelig å skaffe.
Men med deres støtte, blir det plutselig mulig for oss å investere i begge.

 

>      Adminstratorene in-game ønsker vi virkelig å verdsette og sette fram i lyset.
Det er disse som bruker store deler av hverdagen sin, bare for å sikre dere en god opplevelse. Denne kjempe gode gruppen med hardtarbeidende medspillere, fortjener creds for alt arbeidet de har gjort. Vi ønsker virkelig å kunne gi dem noe tilbake, men det har vi ikke kunne gjort. Alt av overskudd vil gå til de som fortjener det, for det er disse som er fjeset på NorwayCraft.

 

>      Vi vil utvide vårt tilbud og nettverk.
Det er alltid interessant med nye ting. Mellom vår vekt på det sosiale og en god survival opplevelse, har vi ønsker om å legge inn mye morro. Vi har lekt oss omgående med tanken om minigames og lignende, for dette er et spennende element.
Det hadde vært en stor oppgradering, som dessverre kryser maskinvare-grensene våre. Vi har foreløpig for svak platform for en eventuell masseoppgradering.
Vi har derfor vært i snakk med mange folk, og vi har skapt et nettverk. Et nettverk med likedriftede servere, hvor vi kan samarbeide på tvers. Dette kan bli et stort steg videre, men dette krever også ressurser. Bli med så vi kan vokse sammen!